Voitte valita alustaksi Bootstrap tai WordPress-alustan.

WordPress

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jolla voit luoda kauniita verkkosivuja, blogeja ja sovelluksia. Mikäli tarvitset helposti päivitettävät kotisivut itsellesi, tämä on oikea vaihtoehto sinulle. WordPress on myös erittäin turvallinen valinta, sillä sitä päivitetäänkin varsin tiheään.

Bootstrap

Bootstrap on myös avoimen lähdekoodin työkalu, jolla tehdään sivustoja HTML, CSS, Javascriptiä ohjelmointikieliä hyödyntäen. Mikäli sinulla ei ole tarvetta päivittää sivustoasi, tämä voi olla oikea vaihtoehto sinulle.

WordPress​

Seuraavana näet joitain valmiita malleja, joista voimme muokata sinun sivustoosi sopiviksi.Tämä on nopein ja halvin vaihtoehto.

Voimme luoda teille myös oman henkilökohtaisesti räätälöidyn teeman

Käytämme työkalujen ansioista voimme muokata sinulle teemoista henkilökohtaisesti räätälöidyn tai sitten luoda sivuillesi ihan oman tyylin ilman valmiita teemapohjia. Alempana näet Premium mallipohjiamme.  Kysy lisää osoitteesta asiakaspalvelu(at)webint.fi

Bootstrap

Voimme luoda sivustonne myös Bootstrap rakenteita hyväksikäyttäen. Näin saat responsiiviset sivut, jotka toimivat hyvin kaikilla laitteilla katsottuna. Tässä joudumme tekemään hieman enemmän käsityötä ja suunnittelua. Näistä löytyy myöskin valmiita mallipohjia, joita esittelemme seuraavaksi muutaman.

Voimme luoda myös ilman valmista mallia sivuston. Kysy lisää asiakaspalvelu(at)webint.fi

Hinnoittelu

Hinta tulee koostumaan useasta eri osa-alueesta. Näitä ovat esimerkiksi sivuston alusta, käytetäänkö valmiita pohjia, tuleeko sivustoon paljon sivuja tai lomakkeita sekä onko palvelin ja domain jo valmiina. Jokainen sivusto tehdään omana projektina, joten suoraa vastausta ei voi antaa yksinkertaisesti.

Esimerkki laskutus: Alustana käytetään WordPress + sivusto tehdään valmista teemaa käyttäen + sivutoon tulee vain muutama sivu + kuvat ja teksti tulee asiakkaalta + palvelin on jo valmiina ja domain = 300 € + ALV 24%